Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmas
Yazar
Mesaj Sayısı : 476 Yaş : 31 Nerden : Sivasspor Kayıt tarihi : 04/06/07
Konu: Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmas Paz Tem. 01, 2007 7:12 am
Tabiki bunu kendi kişisel iletimize yazmıcaz Yazarsak nolur bidaha acamayız
Bakın tekrardan sölüyorum eger merak edip yazarsanız acamazsınız Sora bana aaa gercektende acılmıyor,napcaz şimdi demeyin...Fazla merak ii değildir Cözümü var tabiki
Kişisel iletiye karşı tarafa bunu yazdırcaz '' Darwinin teori gerçek, Bush apes''
Kod: Darwinin teori gerçek, Bush apes(tırnak ici sadece,tırnaklar haric ve bu yazıyı kopyalayın) yukarıdaki yazıyı kendiniz copy/paste yapmadan elinizle iletinize yazarsanız bişey olmaz,yukardaki yazıyı kopyalayıp karşı tarafa yollicaksınız.Ve böylece bush'a tepki gösteriyoruz gibisinden söleyip karşı tarafı ikna edebilirsiniz
Artık karşı taraf asla ve asla acamaz Yanlızca gıcık oldugunuz kişilere yapın Arkadaşlarınızla aranız bozulursa sorumluluk kabul etmem
Hata Çözümü:
hata penceresi veriyor...hata kodu ise 80004005
o hata penceresinde yardıma tıklayın ve açılan pencerede ara kısmı var.Oraya hata kodunu yazın ve orada yazılan dökümanı uygulayın...Artik msniniz açılır
karşı tarafa nasıl yazdırcaz diyenler var.O da sizin ikna ve hayal gücünüze kalmış
ALıntıdır. Denemedim arkadaşlar sadece işe yaradığına dair yorumlar okudum gerisi size kalmış. Emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim
Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmas