Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Size Gıcıklık Yapana Sizde Yapın Ve Görün

YazarMesaj
KaCaK
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
KaCaK

Size Gıcıklık Yapana Sizde Yapın Ve Görün Empty
MesajKonu: Size Gıcıklık Yapana Sizde Yapın Ve Görün   Size Gıcıklık Yapana Sizde Yapın Ve Görün Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 7:10 am

güzel bir eğlence..

Bu yöntemi kendim ?ahsen denedim ve ba?aryly oldum.
Diyelim msn listenizde gycyk oldu?unuz biri var. Hatta sizi engellendi?ini anlady?ynyz biri var. Yntikam almak istiyorsanyz. ?imdi anlatyca?ym yol ile onu çyldyrtabilirsiniz..
Msn Messenger dan posta kutunuza yani hotmail hesabyna girin...
Mail gönderme kysmyna gelin ve kime yapycaksanyz onun adresini yazyn..
KOnu bölümüne anlamly bi?eyler yazyn. (Misal sizi engellemi? ise "Neden engellendin" diye yazabilirsiniz)
Msj bölümüne ise istedi?inizi yazyn...
Buraya kadar her?ey sanki normal bir mail atarmy? gibi.. Y?in esas kysmy ?imdi ba?lyyo..
"Gönder" yada "send" tu?una birer saniye aralykla istedi?inz kadar basyn. Yçinizden "1001, 1002, 1003" diye sayarak mousenuza tyklayyn.Elinizi aly?tyrdy?ynyz zaman daha kolay olucak. Siz mail gönderdikçe kar?y tarafa sürekli "1 yeni e-postanyz var" seçene?i arka arkaya hiç durmadan gidecektir ve o ki?i bunu messengerinda arka arkaya açylan pencerelerle görücektir.
?imdi buna flood mail diyebilirsiniz. Ama flood mailleri belirli programla yaparsynyz. Bu yöntem için programa falan ihtiyaç yok....
Umarym i?inize yarar....
https://forumcular.hareketforum.net

Size Gıcıklık Yapana Sizde Yapın Ve Görün
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SiZe dE OlUyOr mu??