Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

PeS DoqRuSu...

YazarMesaj
quiet.scream
ѕσи ѕιgαяαмѕıи
ѕσи ѕιgαяαмѕıи
quiet.scream

PeS DoqRuSu... Empty
MesajKonu: PeS DoqRuSu...   PeS DoqRuSu... Icon_minitimeC.tesi Haz. 23, 2007 9:36 am

Ünlü dis hekimi Sam ve esi 50. evlilik yildönümlerini kutluyorlardi. Sam birden esine bir soru sordu :

-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattin mı?"

-"O da nerden çıkti?" diye sinirlendi esi,cevabı örenmek istemezsin herhalde" dedi.
-"ısterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."
-"Madem örenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattim diye cevap verdi esi.

-"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam.

-"ilki" diye anlatmaya basladi esi "hani sen 30 yasindaydin ve kendi klinigini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmiyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir sey sormadan tüm kagitlariimzaladi ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."

-"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karicigim" dedi Sam. "Peki ikincisi?"

-"Hani 50 yasında kalp krizi geçirmistin ya,kritik bir by-pass ameliyati olman gerekiyordu,
hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi esi.

-"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?"

-"Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmakistemistin de 247 oy eksikti...'
OHAAAAA....!!!
http://www.merkezforum.com

PeS DoqRuSu...
1 sayfadaki 1 sayfası