quiet.scream ѕσи ѕιgαяαмѕıи
Mesaj Sayısı : 402 Yaş : 35 Nerden : ιѕтαивυℓ Kayıt tarihi : 04/06/07
| Konu: kaLLi diyor ki... Çarş. Haz. 06, 2007 9:38 am | |
| 'Yaşımla ilgili konuşmalar tipik bir Türk düşüncesi. İçimdeki heyecanı ve ateşi hissediyorum. Futboldan hiç kopmadım, sadece motoru yavaşlattım.' 06.06.2007‘74’ü kutlarız!’Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün Florya’daki ilk basın toplantısını düzenledi. Sözlerine basın mensuplarıyla ilişkisinin dürüst ve net olmasını dileyerek başlayan Kalli, “Yaşımla ilgili konuşmalar, tipik bir Türk düşüncesi. Tabii 74 yaşını kutlayamayan birçok insan var. Şu an 73 yaşındayım ama inşallah 74. yaşımı birlikte kutlarız. İçimdeki heyecanı ve ateşi hissediyorum. Çalışmadığım süre içinde futboldan hiç kopmadım” diye konuştu. ‘Gerets uyumuş!’Feldkamp, şöyle devam etti: “1999’da kısa bir ara verdim. O dönem bana motoru biraz daha yavaşlatmam yönünde tavsiyelerde bulunuldu, bu benim için hiç kolay değildi. Artık her şey daha güzel.” Kalli, Eric Gerets’i de iğneleyerek, “Galatasaray’daki başarısızlığını Fenerbahçe’nin maddi durumuna bağlayan hoca, sözleşme imzalarken uyumuş demektir” ifadesini kullandı. Karl Heinz Feldkamp’ın yardımcılığını Ahmet Akcan, Burak Dilmen ve Nezihi Boloğlu’nun yapacak. ************************** ‘Kaleci almayız’Hakan Şükür ile ilgili olarak, “A Milli Takım’ın santrforu hakkında ne söylememi bekliyorsunuz ki?” diyen Feldkamp, kaleci transferi yapmayacaklarını söyledi. Kalli, “Üç kalecimiz var, yenisini almayı düşünmüyoruz. Aykut, Fevzi ve Fırat’ın başarılı olacağına inanıyorum. Yine de Nezihi hoca ile bu konuda bir görüşme yapacağız” dedi. ************************** İdman müjdesiAlman hoca, medya mensuplarına da bir müjde verdi. Yıllardır basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanların, olumsuz bir hava yarattığı düşüncesinde olduğunu bildiren Feldkamp, “Florya’ya biraz daha yaşam getirmek lazım. Bu nedenle antrenmanlarda hem seyircilerin hem de medya mensuplarının olması, burayı daha da canlandıracaktır” açıklamasını yaptı | |
|