Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yok yere çaqırma beni ..

YazarMesaj
quiet.scream
ѕσи ѕιgαяαмѕıи
ѕσи ѕιgαяαмѕıи
quiet.scream

yok yere çaqırma beni .. Empty
MesajKonu: yok yere çaqırma beni ..   yok yere çaqırma beni .. Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 3:06 pm

yok yere çaqırma beni .. Kadngf2
Yok yere çağırma beni. öz kardeşi değiliz zamanın. ölümsüz bir sabahında şaşkın, ölürüz birlikte. Ne vakit ama: vakitsiz sırtımızı dönünce. Şaşırma.

Repliklerin sultanıyım ben. ince yazmalı oyalarla işledim yalan gergefimi.gerçek adına bir dünya yoksa düşlerimde. bir heykel bile kalmamışsa kirlitarihimizden başka. bu alüminyum kap kaçak ve bunlarca. otomobil lastiği ne adına sıkışır durur aramızda. söz söylemeyen bir atomdan gayrı neyimiz var söyle bana.

kendimi kaybettim. sende buldum sanma. o yansıması aynanın arka yüzünün. bir dem içeri bak. tanır mısın yazanı. soysuzluğun soyundan gelir. iki yakası bir araya gelmez.hiç. bir delinin hatıra defteri bile değil. öyle itilip kakılmış ki aşk. yüzümüze bakası değil!

Gitmeden hiç yazılmayanı demeliyim sana hiç yazmadan.gitmek için mecalim bile yok. kalmaya takat kalmadı. birlikte yazmayalım. birlikte yaşayalım dersem olur bak
http://www.merkezforum.com

yok yere çaqırma beni ..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-