Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KaPTaN YuVaYa DöNDü

YazarMesaj
Oguz058
Yeni Üye
Yeni Üye

KaPTaN YuVaYa DöNDü Empty
MesajKonu: KaPTaN YuVaYa DöNDü   KaPTaN YuVaYa DöNDü Icon_minitimeC.tesi Haz. 16, 2007 1:22 pm

Sivasspor’un süper lige çıkışında takımda kaptan olarak görev yapan Muhammed Ali Kurtuluş, iki sezon sonrasında yine kırmızı-beyazlı forma ile buluştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor’un süper lige çıkmasında büyük bir özveri örneği sergileyen kaptan Muhammed Ali Kurtuluş’un yeniden Sivasspor formasıyla buluşturulduğunu söyledi.
Muhammed Ali Kurtuluş’un Sivasspor formasıyla buluşmasının ardından kaptanlık sorunu da ortadan kalktı. Öte yandan "
İstanbul Taksim Metrosu΄nda düzenlenen Sivas Tanıtım Haftası etkinliklerine katılan Mehmet Yıldız, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Sivasspor΄da mutlu olduğunu ve iyi bir teklif gelmemesi halinde takımından ayrılmayı düşünmediğini belirten yıldız futbolcu, "Bana ya da kulübüme şimdiye kadar resmi olarak herhangi bir teklif gelmedi. Ama benim ve kulübümün menfaatleri doğrultusunda iki tarafında memnun olacağı bir teklif gelmesi dahilinde başka bir takıma gitmeye sıcak bakabilirim. Tabi ki bu teklif, Avrupa΄dan veya dört büyük kulüp olarak nitelendirdiğimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor΄dan gelirse. Bu dört takım haricindeki diğer takımlara sıcak bakmıyorum" dedi. Yıldız, dört büyük takımdan birinin gönlünde yatıp yatmadığının sorulmasını ise, "Bunu söylemem doğru olmaz" şeklinde cevapladı
http://www.sivasspor.com

KaPTaN YuVaYa DöNDü
1 sayfadaki 1 sayfası