Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!!

YazarMesaj
KaCaK
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
KaCaK

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Empty
MesajKonu: Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!!   Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Icon_minitimeÇarş. Haz. 13, 2007 8:21 pm

santa Türkiye' de yaklaşık 250.000 kişinin kullandığı linux tabanlı işletim sistemi turkix. Özellikleri ve görüntüleri bakımından windows xp ye çok çok yakın olan turkix bilgisayarınızı daha hızlı çalışır bir hale getiriyor. Windows tan sıkılanlar için oldukça güzel bir işletim sistemidir.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss2
Masaüstü ve Başlat menüsü resimde görüldüğü gibi Türkçe' dir.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss6 Bilgisayarım' ın içindeki sürücülerden ve klasörlerden bir görünüm

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss7 Resimde gördüğümüz gibi ana sürücü içeriği MS Windows'daki C:\ içeriğine benzetilmiş.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss10 Program ekle kaldırdan birşey silmek istediğimizde çıkan uyarıdan bir görünüm.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss13 İşte windows xp gibi bir denetim masası

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss15 Kategori görünümündeki denetim masası

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss19 Dilerseniz Turkix'i sabit diskinize bu kolay arabirimimizle kurabilirsiniz.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss20 Sabit diske kurmada ikinci adım

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss21 Sabit diskinizi turkix içinden bölümlendirebilirsiniz.

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss36 Açılış ekranı

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!! Ss37 Kapanış ekranı
Turkix' in desteklediği programlara bakmak için TIKLAYIN

Turkix' i İndirmek İçin TIKLAYIN !!!

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

Turkix 3.0' ı indirdikten sonra boş bir CD ye nero smartstart programında "Kalıbı Diske Yazdır" bölümünden turkix-3.0.iso dosyasını yazdırmanız gerekiyor. iso dosyası winrar tanımlı olarak indiği için içindekileri çıkartıp yazdırırsanız çalışmaz.
https://forumcular.hareketforum.net

Turkix 3.0 İşletim Sistemi !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TurkiX [ LinuX ]