Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

O FORMAYI YİNE GİYECEĞİM

YazarMesaj
onurhan07
Üye
Üye
onurhan07

O FORMAYI YİNE GİYECEĞİM Empty
MesajKonu: O FORMAYI YİNE GİYECEĞİM   O FORMAYI YİNE GİYECEĞİM Icon_minitimeÇarş. Haz. 13, 2007 11:14 am

Güçlü fiziği ve pres yapma özelliğiyle Türkiye’de adından söz ettiren Mehmet Yıldız, Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e gönderme yaparak “O formayı yine giyeceğim” dedi.
Geçtiğimiz sezon Sivasspor’daki başarılı futboluyla herkesin dikkatini çeken ve daha sonra A Milli takımın Norveç ve Yunanistan maçlarında kadroda yer alan Mehmet Yıldız,son oynanan Bosna-Hersek maçında Milli takımın aday kadrosunda yer almamıştı.
Fatih Terim’in bu kararı spor kamoyunda büyük bir şaşkınlık uyandırırken, Mehmet Yıldız, kesinlikle bu durumu kendisine dert etmediğini, Fatih hocanın kararına saygılı olduğunu, ancak ilk Milli maçta yine o formayı giyeceğini söyledi.
Milli takımımız başarılı olsun gerisi önemli değil. Ancak şunu söylemek istiyorum,daha önce giyme gururunu yaşadığım Ay-Yıldızlı formayı Eylül ve Ekim aylarında oynanacak olan maçlarda giyeceğim, bu konuda kendime güveniyorum ve ona göre çalışacağım” dedi.
Kendisi hakkında yapılan transfer söylentilerinede cevap veren Mehmet Yıldız “Daha öncede bu konuda açıklama yapmış ve bana gelen resmi bir teklifin olmadığını söylemiştim.
Şu andada öyle, ne Beşiktaş’tan nede diğer büyük kulüplerden bana gelmiş bir teklif yok” şeklinde konuştu.
Tatilinin bir bölümünü geçirmek için İstanbul’dan bulunan Mehmet Yıldız, buradan da Antalya’ya geçeceğini ve daha sonra tekrar Sivas’a döneceğini sözlerine ekledi.
http://www.webaslan.com

O FORMAYI YİNE GİYECEĞİM
1 sayfadaki 1 sayfası