Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM

YazarMesaj
Burak
Yeni Üye
Yeni Üye

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM Empty
MesajKonu: SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM   SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM Icon_minitimeCuma Haz. 08, 2007 1:16 pm

Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular istiyorum” dedi.

Teknik Direktör Uygun, “Benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, mücadele eden, futbolu bilen sporcuları kadroya dahil etmek. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz ve başarı için savaşacak futbolcuları arıyoruz” dedi.
Transfer çalışmaları çerçevesinde şu anda beklemede olduklarını ifade eden Uygun, maddi imkanlar doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirterek, “Kulübümüzün bütçesi belli. Bu bütçenin dışında hareket edemeyiz. Kulübümüzdeki bütün futbolcularımıza aynı dengede para vermek istiyoruz. Böyle olursa hiçbir futbolcumuza taahhüt ettiğimiz rakamı veremeyiz. Onun için şu anda arayışlarımız sürüyor ve beklemedeyiz” dedi.
14 ASLANIM VAR
Transfer için görüştükleri futbolcuların çok yüksek rakamlar talep ettiklerini söyleyen Teknik Direktör Uygun, kulübün maddi bütçesinin dışına çıkmadan transfer çalışmalarını gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Teknik Direktör Uygun, şöyle devam etti: “Transfer için görüştüğümüz futbolcular çok uçuk rakamlar istiyor. O rakamlarda hiçbir futbolcuyu almak istemiyoruz. Bizim belli bir maddi gücümüz var. Bunun dışına çıkamayız. Benim elimde 14 tane aslan gibi futbolcum var. Elimdeki bu 14 futbolcuyla da bu ligde güzel şeyler yaparız. Turkcell Süper Ligi’nde iki yıl boyunca nasıl ki büyük başarılara imza attıysak, bu 14 aslanla daha da büyük başarılara imza atabiliriz. Çünkü benim futbolcularım başarı için mücadele ediyor ve başarıya inandığı için sahadan galip olarak ayrılıyor” dedi.
SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM
Yeni yapılacak transferlerde futbolcuda aradığı en büyük özelliğinde başarı için savaşçı ruhu taşıması olduğunu ifade eden Teknik Direktör Uygun, “Yaşı kaç olursa olsun, benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, mücadele eden, futbolu bilen, futbolu oynamaya çalışan insanlarla birlikte başarı için savaşçı ruhu taşıyan her türlü genci alıp burada oynatmak, iyi oynaması içinde elimden geleni yapmaktır. Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular istiyorum” dedi. SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM Bulent_uygun_1
http://www.akdenizulus.com

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-